DESPRE NOI

Societatea AGRO TAGO ING S.R.L a fost infiintata in anul 1996 avand ca obiect de activitate prestarea de servicii pe linie de protectia muncii si prevenirea si stingerea incendiilor (clasificate conform Cod CAEN la Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice cod 7490)

In anul 2000 am inceput sa organizam cursuri de autorizare interna pentru stivuitoristi, transpaletisti, legatori de sarcina, masinist pod rulant conform reglementarilor legale din acea perioada.

In anul 2004, conform Ordonantei de Guvern 129/2000 am fost autorizati pentru a desfasura programele de formare profesionale a adultilor (clasificata conform Cod CAEN la Alte forme de invatamant cod 8559) pentru meseria de Masinist masini mobile pentru transporturi interioare (Stivuitorist), program de calificare cu o durata de 3 luni.

A urmat apoi autorizarea pentru ocupatiile Stivuitorist – cod COR 833403 in anul 2005, Masinist pod rulant si Presator metale la rece in anul 2006 .

Incepand cu anul 2004 pana in prezent am autorizat peste 6000 de persoane in meseria de Stivuitorist (125 cursuri de specializare stivuitorist) si peste 700 de persoane (27 cursuri de calificare Masinist pod rulant) in meseria de Masinist pod rulant S.C. AGRO TAGO ING S.R.L. fiind mereu in top 3 al firmelor din categoria microintreprinderi cu obiect de activitate – Alte forme de invatamant (formare profesionala a adultilor) in judetul Timis.

Acest lucru se datoreaza in primul rand lectorilor si coordonatorilor cursurilor, persoane foarte bine pregatite si cu o experienta vasta in predare precum si colaboratorilor nostrii care ne-au ales pentru a-si specializa sau califica personalul.

Premii:
2015 – Locul III -Topul firmelor judetul Timis – Microintreprinderi-domeniu de activitate :Alte forme de invatamant
2010 – Locul I -Topul firmelor judetul Timis – Microintreprinderi-domeniu de activitate :Alte forme de invatamant
2008 – Locul II -Topul firmelor judetul Timis – Microintreprinderi-domeniu de activitate :Alte forme de invatamant
2005 – Locul I -Topul firmelor -judetul Timis – Microintreprinderi-domeniu de activitate : Alte forme de invatamant